söndag 2 februari 2014

Frozen Yoghurt med Mango

 
Igår hade vi lite gäster över och veckan som varit har inneburit en del sötsaks intag. Älskar ju att fika och baka och det innebär ju givetvis att smaka när man bakar och sedan äta lite av det man bakar. Så kvällens gäster fick något lättare till efterrätt; en frozen yoghurt med mangosmak. Passar utmärkt med något litet svalt efter en rejäl middag.
 
Frozen yoghurt
 
5 dl naturell yoghurt
250 g mango
1 dl florsocker
 
Mixa samman allt till en slät smet och häll upp i en plastburk. Ställ in i frysen och rör runt med jämna mellanrum. Låt stå ca 3 timmar. Den får inte bli till is... skulle det visa sig att den stått i frysen för länge låt stå framme en stund innan man häller upp i protionsglas/skålar. 
 
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar